Publicitat
Publicitat

Si t'han d'operar a Corea o la Xina, somriu: podries sortir anestesiat a les 'selfies' dels metges

Les autoritats dels dos països expedienten equips mèdics de dos centres en què el personal sanitari es feia fotos fent festes d'aniversari o menjant hamburgueses al quiròfan, al costat de pacients adormits

Han coincidit dos casos en pocs dies i això ha potenciat el rebombori a la premsa asiàtica. Membres del personal sanitari de dos centres –l'un de Corea del Sud i l'altre de la Xina– han estat descoberts en una activitat peculiar: es feien fotos que es poden qualificar d'inapropiades sense vacil·lar gaire al quiròfan. Com a acompanyants, (literalment) inconscients, tenien alguns pacients. Algunes d'aquestes imatges han estat compartides en xarxes socials.

Segons publica el 'South China Morning Post', l'últim cas ha estat en una clínica d'estètica de Seül, on personal sanitari s'hauria retratat amb un pastís d'aniversari mentre, al fons, jeia un pacient, aparentment anestesiat. Altres imatges procedents d'aquesta clínica mostren una membre del personal sanitari 'emprovant-se' un implant de pit que, probablement, estaven a punt de posar a una pacient. I en una altra foto es veien professionals sanitaris menjant hamburgueses en una sala d'operacions. Tot plegat deixaria en un no-res les escenes considerades més frívoles de la sèrie 'Nip Tuck', en què els cirurgians plàstics protagonistes apareixien sovint discutint els seus afers personals mentre adobaven un nas.

El mateix  'South China Morning Post' recollia la setmana passada el cas de la Xina, on metges i infermeres d'un equip sanitari han estat sancionats amb l'equivalent de tres mesos de sou per haver-se fet fotos en un quiròfan. En aquest cas, però, es tractava de personal més moderat: no hi havia pastissos ni hamburgueses. L'hospital s'ha disculpat i ha al·legat que la foto era un comiat del quiròfan, que estava a punt de ser clausurat i substituït per una sala més nova.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT