Successos

Apareix el cadàver d'un jugador australià de rugbi a la Sala Apolo de Barcelona

Els Mossos ho investiguen com una mort accidental després que caigués des d'una altura de 10 metres

2 min
Liam Hampson en una imatge d'arxiu jugant a rugby

BarcelonaLiam Hampson, de 24 anys, va arribar a Barcelona fa dos dies. Venia amb uns quants amics. Barcelona era una parada més d'una ruta per Europa que havien iniciat perquè a la lliga semiprofessional de rugbi d'Austràlia hi havia un període sense partits. Ell jugava amb els Redcliffe Dolphins, club d'una ciutat molt a prop de Brisbane. Segons les seves publicacions a Instagram, aquests últims dies ha estat a Itàlia, Alemanya, Suïssa, Amsterdam, París i finalment a Barcelona. Dilluns va decidir sortir amb els seus amics a la Sala Apolo. Tot el grup menys Hampson van marxar de la discoteca cap a les 4.30 de la matinada. No va tornar a l'hotel. Aquest dimecres al matí, cap a les 12 hores, un dels seus amics, AJ Brimson, ha publicat un missatge a les xarxes amb la seva desaparició. Portava gorra blanca, samarreta negra i pantalons blancs. I estava "fora de lloc". L'últim cop que l'havien vist era a l'Apolo.

També aquest dimecres al migdia, un grup de treballadors de la discoteca han trobat un cos dins de la mateixa sala de festes. Segons fonts coneixedores dels fets, estava en una zona que no està oberta al públic i que no està gaire transitada. Han avisat els Mossos d'Esquadra, i la policia ha confirmat que es tractava del cos sense vida de Liam Hampson. Han passat gairebé 40 hores des que els seus amics el van perdre de vista. Els Mossos han obert una investigació i fonts de la policia expliquen que s'està tractant com una mort accidental després que el jugador caigués des d'una altura de 10 metres.

Diumenge, Hampson havia anat a veure el PSG - Olympique de Marsella al Parc dels Prínceps amb una samarreta de Leo Messi. El següent destí, fent el viatge al revés de l'argentí, va ser Barcelona. La setmana passada havia navegat en vaixell per la costa Amalfitana i fa pocs dies que havia estat bevent cervesa a l'Oktoberfest de Munic. La temporada a Austràlia va acabar a finals de setembre i ara començaven les vacances. Ell jugava de hooker, talonador: en una melé –quan s'agrupen tots els jugadors– és el que està a primera fila i intenta colpejar la pilota cap enrere amb el taló. Feia 1,74 m i pesava 85 kg. Aquest era el primer any als Dolphins després d'haver crescut com a jugador als Tweed Seagulls, també a la mateixa zona de Brisbane. La majoria dels seus amics, com AJ Brimson, també jugaven a rugbi.

stats