Successos

Denunciat per maltractament un home que arrossegava un ase per una carretera del Baix Llobregat

L'animal va haver de ser atès per diverses ferides i serà traslladat a un centre de recuperació

Ara
1 min
Imatges del ruc arrossegat pel conductor

Els Mossos d'Esquadra han denunciat per maltractament animal un home que havia lligat un ase a la part de darrere del cotxe i l'arrossegava per la BV-2411, una carretera comarcal del Baix Llobregat. Gràcies a diversos testimonis que van gravar els fets per denunciar la situació, la policia ha pogut identificar el conductor fàcilment. Es tracta d'un home de 63 anys.

La policia local de Corbera de Llobregat va rebre l'avís el 28 d'octubre. Quan van desplaçar-se al lloc dels fets van trobar-se amb un grup de persones que ja havien aturat el vehicle que circulava arrossegant l'animal, el qual anava caient constantment a causa de la velocitat del cotxe. El ruc presentava diverses ferides que van haver de ser ateses i serà traslladat a un centre de recuperació.

L'objectiu de l'home era portar l'animal d'aquesta manera, lligat al seu vehicle, durant tres quilòmetres. En les imatges que han compartit a les xarxes els Mossos es pot sentir com els conductors de darrere tocaven el clàxon perquè l'home s'aturés.

stats