Incendi
Societat Successos 26/07/2023

Dos ferits crítics en l'incendi d'un habitatge al Vendrell

Es tracta d'un home i una dona de 81 i 79 anys que han estat traslladats a un centre sanitari

ARA
1 min
Un camió de Bombers en una imatge d'arxiu

BarcelonaDues persones grans, de 81 i 79 anys, es troben en estat crític a causa de l'incendi que s'ha declarat de matinada al seu pis situat al Vendrell, al Baix Penedès. Les víctimes han patit lesions greus a causa del fum i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) les ha traslladades a un centre sanitari en estat crític.

Els Bombers encara investiguen ara quin ha estat l'origen del foc. Els agents han rebut l'avís poc abans de les sis del matí. Una veïna ha alertat del foc. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat deu dotacions dels parcs del Vendrell, Tarragona i la Regió d'Emergències de Tarragona. Els efectius han saltat la tanca del pati i han descobert de seguida les dues persones afectades pel fum.

Un cop evacuades, els equips del de rescat han fet sortir la resta de veïns i han apagat les flames. El foc ha causat danys considerables a la cuina i al menjador de l'immoble on ha començat el foc. La resta d'habitatges de l'edifici es troben en bones condicions i no s'han detectat danys estructurals.

stats