Violència masclista
Societat Successos 21/03/2022

Un home mata la seva exparella a Barcelona i s'entrega a la policia

Els agents han trobat el cos de la dona al districte de Sant Martí i han detingut el presumpte autor

Ara
1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra a Barcelona en una imatge d'arxiu

BarcelonaUn home ha matat la seva exparella al districte de Sant Martí a Barcelona i després s'ha entregat a la policia, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets han passat cap a les 18.30 h d'aquest dilluns, quan l'home s'ha presentat a una comissaria de la Guàrdia Urbana i ha confessat el crim. Els agents han localitzat el cos de la dona en un domicili i han detingut el presumpte autor. Els Mossos s'encarreguen ara de la investigació.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no concreta de moment si hi havia denúncies prèvies per maltractament a la parella, i serà el jutjat de violència contra la dona qui rebrà els pròxims dies el detingut perquè declari.

L’Ajuntament de Barcelona ha condemnat fermament el feminicidi d'aquesta veïna de Sant Martí i ha convocat un minut de silenci aquest dimarts la plaça Sant Jaume, davant del consistori, a les 12 hores.

Aquest seria el segon crim masclista a Catalunya des que va començar l'any i després que el mes de febrer passat un home matés la seva parella, la Mercedes, en un pis de Martorell.

stats