Seguretat

Investigats per fer abdominals i flexions enfilats a una moto i al capó d'un cotxe en marxa

La Guàrdia Civil pren declaració a dos joves per gravar-se comportant-se temeràriament a la carretera i penjar-ho a les xarxes

ARA
2 min

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha imputat dos joves de 23 i 26 anys, veïns de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), per un delicte contra la seguretat viària força insòlit: un d’ells feia abdominals enfilat a una moto que circulava per una carretera en sentit contrari; l’altre feia flexions damunt del capó d’un cotxe també en marxa.

Segons ha explicat el cos, un ciutadà va alertar de forma anònima de l’existència d’un vídeo penjat a les xarxes socials TikTok i Instagram en què es pot veure els joves comportant-se de manera temerària mentre conduïen o viatjaven en cotxe. Un d’ells fa flexions i abdominals al capó del darrere d’un vehicle mentre circula per una carretera convencional. En un altre vídeo, aquest cop enfilat al maleter d’un turisme també en marxa, les cames li pengen a l’exterior del vehicle a través de l’aleró i mou els braços, simulant que escalfa per començar a fer exercici.

La Guàrdia Civil va localitzar un altre vídeo en què el conductor d’una moto fa abdominals amb les mans estirades entre el dipòsit de la gasolina i la part inferior del manillar. El seu cos estava pràcticament estirat a la moto. A més, es pot veure clarament que circula en sentit contrari per la resta de vehicles que hi havia a la carretera. En tots els casos, algú els ha gravat des d'un altre vehicle.

La investigació policial ha constatat que els vídeos s’havien fet mentre els vehicles circulaven per la carretera BV-5119 al punt quilomètric 6,9, al seu pas pel paratge anomenat la Costa del Montseny, i per la BV-5301, coneguda com la carretera dels Refugis, a tocar de Sant Esteve de Palautordera. Després d’identificar els presumptes autors d’aquests delictes contra la seguretat viària, la Guàrdia Civil els va prendre declaració. 

stats