Publicitat
Publicitat

Recoder deplora la proposta d'amnistia urbanística i apunta que el Govern farà l'impossible per vetar-la

El conseller insinua "pressions" de poders fàctics i vincula la nova modificació a les polítiques liberalitzadores de "males conseqüències" de l'època de José María Aznar

El conseller de Territori, Lluís Recoder, ha assegurat que la Generalitat farà "l'impossible" perquè la reforma de la llei del sòl que prepara l'Estat i que preveu regularitzar habitatges il·legals encara que hi hagi una sentència d'enderroc "no arribi a bon port" perquè això significaria "un retrocés inadmissible" en les polítiques que s'han aplicat des de Catalunya. Recoder, que ha fet aquestes declaracions en un acte a la conselleria, ha recordat les "males conseqüències" que ja van tenir les polítiques liberalitzadores del Partit Popular en l'època del govern de José María Aznar i ha apuntat que aquesta nova reforma "no té ni cap ni peus".

El conseller encara ha anat més enllà alhora de vincular aquesta proposta de modificació, que l'Estat ha comunicat a les comunitats autònomes i que ha estat resposta des de Catalunya amb una carta de protesta enviada dilluns, tal com avança l'ARA aquest divendres, i ha insinuat que aquests canvis poden obeir a "pressions". "Què vol dir això? Que si fas una cosa mal feta algun dia et perdonaran?", s'ha preguntat.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de