Societat 19/02/2013

Un home s'enamora de la germana del seu donant de cor

Connor Rabinowitz va conèixer la seva actual parella quan va visitar la família per agrair-los la donació

Ara
1 min
Connor Rabinowitz va salvar la vida gràcies al cor transplantat del germà d'Erin Roberts, la seva actual parella / FACEBOOK

BarcelonaQuan els pares de Kellen Roberts, un jove de 22 anys mort en accident, van decidir donar el cor del seu fill, poc es podien imaginar que l'òrgan acabaria bategant de nou a la família. El cor el va rebre Connor Rabinowitz, un jove de 17 anys de Minneapolis que, avui, s'està a punt de casar amb la filla del matrimoni, la germana del jove mort.

La història d'amor va començar quan Rabinowitz va aconseguir les dades de la família del donant i va decidir visitar-los per tal d'agrair-los personalment la donació. A casa dels Roberts va conèixer l'Erin, la germana del noi mort. Es van caure bé i van començar a construir una relació que, amb el temps, es va convertir en unió sentimental. Fa uns mesos Rabinowitz es va traslladar a Seattle, on viuen els Roberts, i ara comparteix la seva vida amb l'Erin.

Kellen Roberts va morir en caure en una cascada de Dakota. La seva mort va permetre a Rabinowitz començar una vida nova. El jove vivia gràcies a un cor artificial; feia tres mesos que esperava un trasplantament. Parlant del donant, Rabinowitz afirma que "és el meu heroi, el meu àngel", explica el 'West Seattle Herald'. Segons ell, quan va veure la germana del donant -i ara parella- va sentir una connexió immediata.

stats