Una dona es precipita al buit amb la seva filla petita a Madrid

La policia ha detingut la mare a l'hospital, on està ingressada greu, per temptativa d'homicidi

Una dona de 44 anys s'ha precipitat al buit amb la seva filla de dos anys als braços des del balcó del seu domicili, en una segona planta d'un carrer del barri de Tetuan de Madrid. Els fets han passat aquest dimecres al matí, al voltant de les 10.30 h. Segons han informat fonts de la investigació a Efe, la Policia ha detingut la mare a l'hospital, on està ingressada greu, per temptativa d'homicidi contra la nena, que també està ingressada, ja que tot apunta que la dona s'hauria llançat al buit "de forma conscient i voluntària".

Els agents custodien la dona a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital de La Paz, on es troba amb pronòstic greu. A conseqüència de l'impacte contra el terra, tant la mare com la filla presenten uns traumatismes cranioencefàlics greus. La petita, a més, pateix un traumatisme facial.

Els sanitaris del Samur-Protecció Civil que han arribat al lloc dels fets han intubat les víctimes, que han sigut traslladades als  hospitals de La Paz i Niño Jesús respectivament.