Societat 18/07/2012

Llibertat amb càrrecs per als cinc detinguts a Sabadell acusats de danys en la vaga general del 29-M

Els cinc detinguts d'aquest dimecres a Sabadell en relació amb la vaga general del 29-M, entre els quals hi ha Pau Llonch, el carismàtic cantant d'At-versaris, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria. "Quina vergonya d'operatiu i d'operació. Molt cabrejat. Gràcies a tots pel suport, ens veiem a la propera vaga general", ha dit Llonch a Twitter tot just sortir.

Albert Balanzà
1 min
Llonch, al centre / PROPAGANDA PEL FET

BarcelonaPau Llonch, la cara més visible d'At-versaris, la banda pionera del hip hop en català, juntament amb quatre detinguts més, ha sortit de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell acusat de "coaccions, danys i desordre" durant la vaga general del passat 29 de març a Sabadell, segons han explicat fonts d'Alerta Solidària a l'ARA. Llonch va participar activament en la mobilització emmarcada en la vaga general ara fa quasi quatre mesos i la seva detenció ha provocat una forta reacció en l'àmbit dels moviments socials fins al punt que, poca estona després de conèixer-se l'arrest, s'ha convocat una concentració de suport a la comissaria dels Mossos a Sabadell. "Quina vergonya d'operatiu i d'operació. Molt cabrejat. Gràcies a tots pel suport, ens veiem a la propera vaga general", ha dit Llonch.

A la detenció de Llonch l'han seguida cinc més, i en el decurs de les declaracions un dels arrestats ha quedat en llibertat sense càrrecs perquè els agents l'han detingut per error. Els moviments socials de Sabadell han convocat aquest dijous al vespre una concentració al mercat central de la ciutat per anar en manifestació fins a un acte de CiU.

stats