Societat 25/05/2011

Una veïna de la Seu denuncia el seu marit per obligar-la a portar vel

El Fiscal demana dos any i mig de presó pel marit per maltractaments i amenaces

Efe
1 min

LleidaUna veïna de la Seu d'Urgell de nacionalitat marroquina ha denunciat el seu marit per obligar-la a portar vel islàmic pel carrer i per maltractar-la i amenaçar-la.

La Fiscalia demana per a l'acusat dos anys i sis mesos de presó per un delicte de maltractaments i un altre d'amenaces, segons fonts del Ministeri Públic.

El cas va arribar ahir al jutjat penal número 1 de Lleida i durant la vista la dona es va ratificar en la seva denúncia, mentre que el marit va negar els fets, segons fonts properes al cas.

La denunciant va assegurar davant del jutge que el seu marit no la deixa sortir al carrer sense la seva autorització i sense posar-se el vel islàmic, que li controla les hores que està fora de casa i a qui ha saludat, que li fa tancar les finestres del domicili, que no li permet parlar en espanyol amb ningú i tampoc mirar la gent directament a la cara.

També va declarar que el seu marit li pega de forma habitual, clavant-li bufetades, tirant-li dels cabells o agafant-la pel coll. Assegura a més que una vegada la va amenaçar amb llançar-la pel balcó.

La defensa demana la lliure absolució de l'acusat per falta de proves.

stats