Societat 26/04/2016

Un jutjat del Vendrell investiga quatre mossos per tortures

Haurien intentat aclarir un robatori a una parella de policies colpejant un confident

Ara
1 min

BarcelonaUn jutjat del Vendrell investiga quatre Mossos d'Esquadra de la comissaria de Tarragona per presumptes tortures el juliol de 2010. Sospita que van intentar aclarir un robatori a una parella que, segons Europa Press, també eren policies i que es van passar de la ratlla.

La interlocutòria del jutge indica que la víctima, a més, era un confident de la policia. Dos agents el van dur al port de Torredembarra dient-li que un jutge volia veure'l però allà l'esperaven dos policies més. Entre tots van començar a fer-li preguntes sobre una arma que haurien robat a la parella i, segons 'El Periódico', el van amenaçar en acusar-lo de tràfic de drogues, el van encanonar amb una pistola i el van colpejar.

L'any passat, quan els comandaments policials van saber que el jutjat havia començat a investigar la denúncia, la divisió d'afers interns dels Mossos va obrir la seva pròpia investigació. Segons la Conselleria d'Interior, encara no s'ha apartat els quatre agents del servei, s'espera que es resolgui el procés judicial.

stats