Societat 03/04/2013

Investiguen la difusió en les xarxes socials d'un vídeo sexual amb estudiants

La Policia Nacional investiga el vídeo, que s'ha convertit en 'trending topic' a Twitter i on apareixen nois i noies que podrien ser menors d'edat

Agències
1 min

CadisLa Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia Nacional ha obert una investigació per tal de saber qui hi ha al darrere de la filmació i posterior distribució a internet d'un vídeo on apareixen diversos estudiants d'instituts de batxillerat de Cadis mantenint relacions sexuals. Aparentment, els estudiants que hi apareixen podrien tenir entre 15 i 16 anys.

La investigació s'ha obert després de la denúncia interposada per una noia que apareix en el vídeo, que s'ha convertit en 'trending topic' a Twitter i és un dels temes més comentats pels usuaris d'aquesta xarxa social. Segons asseguren els usuaris de la xarxa social el vídeo en qüestió, rodat a Cadis, ja ha estat eliminat, encara que continuen circulant-ne algunes fotos. Segons la llei, no només és delicte pujar imatges sexuals amb menors a internet, sinó també retuitejar-les.

Un dels nois que apareix en les imatges, que apareix agafant el cap a la menor, ha passat a tenir 9.385 seguidors. En el seu perfil el noi ha negat haver obligat la noia a tenir relacions sexuals amb l'altre noi que apareix en el vídeo i ha assegurat que fins més tard no va saber que els estaven gravant.

stats