Publicitat
Publicitat

Xarxes

YouTube introdueix una eina per editar els vídeos 'online'

Inclou les eines d'escurçar, rotar, reduir la vibració, ajustar la brillantor, el contrast i la saturació, així com aplicar filtres i efectes de color. No es podran modificar els vídeos que registrin més de 1.000 visites

YouTube ha inclòs una eina d'edició de vídeos online que permetrà modificar els clips prèviament penjats sense haver d'utilitzar un programa específic i haver-los de tornar a pujar a la plataforma. D'aquesta manera, els vídeos modificats mantindran la mateixa ID (número d'identificació), els comentaris deixats pels usuaris i els enllaços a continguts relacionats, segons informa YouTube al seu blog oficial.

L'aplicació inclou les eines d'escurçar, rotar, reduir la vibració, ajustar la brillantor, el contrast i la saturació, així com aplicar filtres i efectes de color com el blanc i negre.

L'eina no permetrà editar i modificar els vídeos que registrin més de 1.000 visites i els que tinguin alguna reclamació de reivindicació de contingut. En aquest últim cas, els vídeos es podran editar creant un nou arxiu.

Més continguts de