Imatges espectaculars del Mont Blanc, cortesia de Google Street View

No esteu prou en forma per pujar un cim de 4.810 metres? Cap problema, Google Street View us acosta al cim del Mont Blanc ( Alps) perquè pugueu gaudir de les meravelloses vistes que ofereix una de les muntanyes més altes d'Europa, després dels tres pics de l' Elbrús caucàsic (5.642 metres, 5.621 i 5.600, respectivament).

La companyia del cercador puja a l'emblemàtic cim, a la frontera entre França i Itàlia, i en descobreix els racons més inaccessibles de la mà d'atletes i professionals de la muntanya, com l'atleta català Kilian Jornet, l'alpinista suís Ueli Steck, el guia francès Patrick Gabarrou, l'escaladora i alpinista francesa  Catherine Destivelle, l'esquiadora francesa Laetitia Roux, i l'esquiador francès Candide Thovex.

A través de la pàgina web que Google ha habilitat per al projecte, l'usuari pot visitar les glaceres i els refugis que s'amaguen en aquest terreny alpí, i pot descobrir l'aparença que té el cim en les quatre estacions de l'any mitjançant fotografies panoràmiques, imatges en 360º i vídeos que dibuixen diferents rutes per la muntanya.

 

Més continguts de