GASTRONOMIA
Terres de Lleida 27/09/2023

La Ruta de la Tapa reuneix 63 restauradors

La Ruta de la Tapa reuneix 63 restauradors

ARA
1 min
Una parella disfrutant de la Ruta de la Tapa.

LleidaLa 7a Ruta de la Tapa i Ciutats Magnífiques de Lleida ha batut tots els rècords de participació, i és que enguany s’hi han sumat una vintena més de restauradors respecte a l’edició passada. Així doncs, s’han assolit els 63 establiments en total, que del 21 de setembre al 15 d’octubre posen a disposició dels seus clients una tapa creada per a l’ocasió.

Apadrinats pel xef del restaurant La Boscana Joel Castañé, guardonat amb una estrella Michelin, tots els participants han dissenyat una tapa única amb la col·laboració del xef i assessor gastronòmic Juan Pozuelo. Tapes, a més, que un jurat especialitzat valorarà per tal de triar entre totes la Millor Tapa 2023. El xef creador de la proposta guanyadora s’emportarà 1.000 euros i la possibilitat de presentar a Madrid Fusión la seva tapa guanyadora. D’altra banda, el segon i tercer classificats obtindran un xec de 500 euros cadascun.

La iniciativa, que organitzen la Federació d’Hostaleria de Lleida i Cervezas San Miguel, vol posar en valor la gastronomia, l’hostaleria i els comerços lleidatans. De fet, la cuitat de Lleida és on més bars i comerços participen de les vuit en les quals se celebra el Ciutats Magnífiques.

stats