El radar

Comentaris 0

Homenatge humorístic a Prince of Persia

Karahat ("calvície", en hebreu) és un grup humorístic israelià que ha realitzat un homenatge paròdic a un dels majors clàssics del món dels videojocs. Un Prince of Persia de carn i ossos, però alhora pixelat, amb l'aparença original del personatge de l'heroi creat per Jordan Mechner a finals de la dècada dels vuitanta, es passeja no pels terrats i les masmorres dels palaus de l'antiga Persia sinó pels carrers d'una ciutat d'Israel, totalment desubicat i fora de context. 

Karahat ("calvície", en hebreu) és un grup humorístic israelià que ha realitzat un homenatge paròdic a un dels majors clàssics del món dels videojocs. Un Prince of Persia de carn i ossos, però alhora pixelat, amb l'aparença original del personatge de l'heroi creat per Jordan Mechner a finals de la dècada dels vuitanta, es passeja no pels terrats i les masmorres dels palaus de l'antiga Persia sinó pels carrers d'una ciutat d'Israel, totalment desubicat i fora de context.
 
Prince of Persia
és un videojoc d'aventures emmarcat en el gènere de les plataformes i basat en la recopilació medieval de contes àrabs coneguda amb el nom de Les Mil i Una Nits. El videojoc creat per Mechner fou originalment llançat per a Apple II l'any 1989, però ha estat adaptat a múltiples plataformes i, convertit en una franquícia d'èxit i ha comptat amb múltiples entregues i revisions en un gran nombre de plataformes d'oci interactiu.

Desplegar contenidos

Més El radar

PUBLICITAT