El greuge dels peatges, la crisi que no dóna treva i l'atac de Karanka: l'actualitat en 10 tuits

Les crítiques al govern espanyol per les retallades i les pujades d'impostos encenen el debat a la xarxa, però el lema del dissabte està clar: 'no vull pagar', en referència als peatges. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper 
1. José Morales ( @pepe_mor), periodista “Comprenc que el rei vagi ràpid en les seves tasques després de les 2 operacions. La reforma laboral permet acomiadar a partir de 9 dies de baixa en 2 mesos” 

2. Marc Sanglas ( @msanglas), secretari de política municipal d’ERC ”Parat al peatge del túnel del Cadí, esperant que em prenguin les dades. Volien que signés un reconeixement del deute o fes mitja volta, res d'això, he insistit, m'han identificat i han obert la barrera #novullpagar"

3. Joan Carles Gallego ( @joancgallego ), secretari general de CCOO de Catalunya "Rebaixar les cotitzacions per posar en perill la Seguretat Social seria una greu agressió als treballadors per a beneficiar el sector financer"

4. Agustí Martínez ( AmartinezSER), periodista "El programa electoral del PP segueix verge. En 4 mesos Rajoy no ha aplicat ni una sola de les mesures recolllides allà i sí les contràries"

5. Gorka Landaburu ( @G_landaburu), periodista “Com a víctima d’ETA, no comparteixo les tesis de l’ AVT. Cal avançar. L’ immobilisme no té res a veure amb el dolor que patim”

6. Elena Valenciano ( @ElenaValenciano), vicesecretària general del PSOE “El govern [espanyol] reconeix que les seves reformes conduiran a una taxa d’ atur del 22,3% el 2015, set dècimes superior a la del 2011. Reforma laboral?” 

7. Toni Albà ( @tonialba), actor “President, comencem a preparar la creació del Banc Nacional de Catalunya?” 

8. Josep M. Aguirer Font ( @josepmaguirre), professor de dret administratiu a la UdG “Les hemeroteques fan molt mal a la credibilitat de la política, podrien aprofitar el proper consell de Ministres per prohibir-les via decret llei” 

9. Sandra Sarmiento ( @SarmientoSandra), periodista “ Karanka: "La Lliga ha existit sense Guardiola i seguirà existint sense ell". Un cop més queda retratat. Sort que el temps posa tothom a lloc”

10. Oriol Bossa ( @oriol_bossa), politòleg “Que Mou plegui i Karanka, primer entrenador. Aleshores sí que riurem!!!”Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT