Bombolles, disbarats i indecències: l'actualitat en 10 tuits

Jornada marcada per les retallades a Madrid i, esclar, la crisi. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Encesa de la flama olímpica per als Jocs Olímpics de Londres 2012

Barcelona1. Baptiste Pons (@baptistepons), dissenyador gràfic “Wert calcula que sobren 20.000 professors. Jo calcule que sobra un ministre. #wertgonya”

2. Laia Ortiz (@Laiaortiz), diputada al Congrés (ICV) “Les bancades del PP ovacionen la ministra Mato. Crec que tampoc cal tant entusiasme per un decret que retalla la sanitat”

3. Àngel Colom (@angelcolom), secretari d’immigarció de CDC “Qualsevol acord de CiU amb el PP, en el context actual, és indecent. Cal un acord de país de CiU i ERC per anar cap a l’estat propi. Aviat”

4. Jordi Montáñez (@jordimontanez), cantautor “Com el joc dels disbarats: per ací m’han dit que la culpa de la crisi és dels immigrants i per ací m’han dit que la culpa és dels nacionalismes”

5. Anna Bosch (@annabosch), corresponsal de TVE a Londres “Seguir la crisi econòmica des de la bombolla que és Londres i en preparatius dels fastos de la reina i els Jocs Olímpics produeix una sensació... estranya”

6. Albert Montagut (@albertmontagut), periodista “La cerimònia de l’encesa de la flama olímpica no pot ser més trista. És a Grècia, plou i l’estadi de marbre és buit. Molt trist

7. Josep M. Aguirre Font (@josepmaguirre), professor de dret administratiu a la UdG “Mirem el cantó positiu: al ritme que porta Bankia ens estalviarem el seu rescat... El mercat (que tot ho regula) ha decidit destruir-la”

8. Pere Rostoll (@prostoll), periodista “Ni Rajoy ni Cospedal aniran al congrés del PP que arrenca demà a Alacant. Intervencions per videoconferència: fora fotos incòmodes!”

9. Txe Arana (@txearana), actriu “Volen tancar dos centres de menors per estalviar quatre milions d’euros i tenen la barra de dir que d’aquesta manera s’atendran millor els joves...”

10. Fernando Garea (@Fgarea), periodista “Villalobos crida 'masclista' a un diputat del PSOE. Insòlit fer-ho des de la presidència del Congrés (criticar una ministra és ser masclista?)”

stats