Madrid tremola: l'actualitat en 10 tuits

Mentre els aficionats del Barça i l'Athletic inunden els carrers de la capital espanyola, la Comissió Nacional del Mercat de Valors suspèn la cotització de Bankia a la Borsa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari


1. Roc Casagran ( @roccasagran), escriptor "Un equip català contra un de basc i sona l’himne espanyol. L’Espanya plurinacional tan comprensiva de sempre. #himnefail"

2. Miquel Martín i Gamisans ( @gamisans), consultor de comunicació "'Vete a Botswana, Juan Carlos vete a Botswana, vete a Botswaaaana Juan Carlos vete a Botswana': càntic més escoltat a Madrid #copaelefant"

3. Elisabet Nebreda ( @elinebreda), advocada i Secretària Nacional de Política Internacional d’ERC "Com que l’ efecte Espe ja s’ha esgotat i no dóna per més, ara "amenacen" amb allò de "Gibraltar ejpañol". Sento el riure de Cameron des d’aquí..."

4. Ramon Tremosa ( @ramontremosa), eurodiputat de CiU  " #Bankia suspesa a borsa + incertesa forat immobiliari bancari + Rajoy amagat = prima de risc espanyola a tocar dels 500 punts"

5. Andreu Orte ( @aorte), politòleg "Donarem a Bankia un 3.000% més de la despesa per habitant en biblioteques, per exemple"

6. Lluís Foix ( @llfoix), periodista "Bankia suspèn cotització a borsa fins que se sàpiga quans diners necessita de l’Estat. És que no hi ha ningú responsable del que ha passat?"

7. Ramon Carner ( @RamonCarner), empresari i President del Cercle Català de Negocis "Qui pot ser tan insensat de voler continuar dins l’Espanya autonòmica amb una prima de risc de 500 punts i qui pot voler-s’hi federar? Tocats del bolet?"

8. Jaume Clotet ( @jaumeclotet), periodista "Em sembla més normal i legítim que el Navarro parli amb la Camacho, que tots dos són oposició, que no pas amb el Duran. Ei, dic jo"

9. Josep Ginesta ( @JosepGinesta), director de l’Oficina de Trebal de la UOC  "Haurem de començar a explicar a les empreses el valor real dels milers de doctorats que la Universitat no podrà absorvir els propers anys..."

10. Anna Bosch ( @annabosch), corresponsal de TVE a Londres "Els partidaris del no a la independència d’Escòcia no tenen clar com fer campanya perquè no sigui contraproduent"


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT