Peatges sense treva olímpica: l'actualitat en 10 tuits

La pujada de preu dels peatges ha esgotat la paciència d'usuaris i internautes. El #novullpagar es converteix en el tema de debat del dia i, fins i tot, fa ombra a l'entusiasme olímpic. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari


1. Brice Lafontaine ( @bricelafontaine), bomber de Perpinyà "Els Jocs Olímpics no m'animen. No tinc cap nació a la qual donar suport... El dia que Catalunya hi participi, em desplaçaré on sigui!"

2. Llorenç Tarrés ( @lltarres), periodista Barça Tv "Alguns es passen quatre anys dient «s oy español, ¿a qué quieres que te gane?», i arriben els Jocs Olímpics i passa el que passa... "

3. Josep Puigdengolas ( @Jpuigdengolas), tinent d'alcalde Ajuntament de Sant Boi (ICV) "En algunes autovies on no hi ha peatge hi ha « peatges a l'ombra» que paguem tots amb impostos mitjançant un cànon anual. Compte. #novullpagar"

4. Miquel Pueyo ( @MiquelPueyo), professor a la UdL i exdir. de Pol. Lingüística " #proupeatges. Amb l'increment, la indignació s'ha fet més transversal i justificada. Els peatges són la versió catalana de l'#estancdelasal"

5. Candela Figueras ( @candelafigueras), periodista de RAC-1 "Un atleta català dels 100 m tanques perd la cursa en aturar-se davant d'una. Desconcert i emoció quan li han dit que no havia de pagar"

6. Quim Torra ( @quimtorra), editor "Després del vot d' Ernest Maragall, les explicacions del «sector catalanista» del PSC són com les d'un jugador que està en fora de joc"

7. Joaquim Nadal ( @quimnadal), president del grup socialista al Parlament "Si el PPC pot amenaçar amb retirar el seu suport parlamentari a CiU deu ser que fins ara els n'ha donat. No veig que ningú se n'escandalitzi" 

8. Pere Riera Font ( @PepRieraFont), periodista "He sentit l'A lícia Sánchez-Camacho parlant de les "ambaixades" de Catalunya. Cony, ¿que ja ens han donat la independència?"

9. José Carlos Díez ( @josecdiez), economista en cap d'Intermoney "500 desallotjaments per dia [a l'Estat] i això anirà a més. Espero que al govern i a la troica hi hagi vida vida intel·ligent i tinguin un pla per estabilitzar els deutes de les famílies"

10. Nacho Vigalondo ( @Vigalondo), director de cine "Quan et diguin que el final d’una pel·lícula és pobre perquè es van quedar sense pressupost recorda això: en cinema no es filma #en ordre cronòlogic"


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT