Publicitat
Publicitat

Cunit celebra la seva tercera Fira del Contraban

Els carrers del centre de la localitat seran l’escenari el 20 de maig de diverses activitats

El 20 de maig tindrà lloc la III Fira del Contraban de Cunit pels carrers i places del centre d’aquesta localitat del Baix Penedès. Després de la bona acollida de les dues primeres edicions, l’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, ha tirat endavant una tercera edició, que inclou un mercat d’artesania alimentari i d’altres objectes, així com una mostra d’animals de granja. En aquesta ocasió també s’emetrà el documental que es va estrenar en l’edició de l’any 2015 i que ha estat emès pel 33.

Tapes temàtiques i música

Durant tot el dia hi haurà activitats repartides per diferents racons del centre del municipi, com tallers infantils i teatre al carrer. Com ja és habitual, els visitants podran tastar les tapes temàtiques que oferiran els establiments de restauració del centre. Aquest any, com a novetat, es té la col·laboració dels alumnes de l’Escola de Música de Cunit, que oferiran una actuació a darrera hora de la tarda.

L’inici de la III Fira del Contraban està previst a les deu del matí, amb l’obertura de les diferents parades d’artesans ubicades pels diferents carrers del nucli antic. Des de les onze del matí fins a les vuit del vespre es podrà visitar l’exposició de cotxes i motos d’època a la plaça Santiago Rusiñol. I des de les onze del matí fins a les dues del migdia i des de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespre hi haurà activitats, jocs infantils i animals de granja a la plaça Catalunya.

Documental ‘El contraban a Cunit’

D’altra banda, a les dotze del migdia i a les sis de la tarda es projectarà el documental El contraban a Cunit a la sala d’actes del casal municipal, i una hora després hi haurà un cercavila pels carrers del nucli antic. De sis a set de la tarda hi haurà teatre al carrer a la plaça Catalunya (per a grans i petits). De les set a dos quarts de nou del vespre hi haurà una actuació musical a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Cunit i, en acabar, taller d’instruments

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT