Cultura 06/06/2011

'Eclipse' triomfa als premis MTV Movie Awards

La tercera part d'aquesta saga de vampirs aconsegueix cinc dels guardons més importants. Els premis són escollits pels espectadors mitjançant una votació a la web de la cadena MTV

Agències
1 min

Los AngelesLa pel·lícula Eclipse va ser la gran guanyadora de la gala MTV Movie Awards que es va celebrar ahir a Los Angeles. La tercera part de la popular saga Crepúsculo, que arrasa entre els adolescents d'arreu del món, va guanyar les estatuetes de millor pel·lícula, millor actor (Robert Pattinson), millor actriu (Kristen Stewart), millor petó (el que es fan Pattinson i Stewart) i millor lluita (entre Pattinson, Bryce Dallas Howard i Xavier Samuel).

En aquesta gala els premis són escollits pels espectadors, que voten prèviament a la pàgina oficial de la cadena MTV.

La pel·lícula Origen es va endur l'estatueta a la millor actuació de terror, per a l'actriu Ellen Page, mentre que Harry Potter se'n va anar amb el premi al millor dolent per a l'actor Tom Felton, que interpreta Draco Malfoy.

L'altra gran guanyadora de la vetllada va ser la jove Chloë Grace Moretz, que es va endur els premis a millor actriu novella i al personatge més provocador.

D'altra banda, l'actriu Reese Witherspoon va recollir el premi que la distingeix com a icona de tota una generació. "És possible tenir èxit a Hollywood sense fer un reality show", va dir l'actriu.

stats