ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 20/03/2012

El gironí David Ibáñez és el nou director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa

Substitueix la mataronina Tere Almar, que ocupava el càrrec des del 2008 i a qui no es va renovar el contracte

Acn
1 min
David Ibáñez, nou director de la Fira Mediterrània

MANRESADavid Ibáñez serà el nou director artístic de la Fira Mediterrània durant els propers dos anys. El comitè executiu de la Fundació Fira Mediterrània ha escollit la seva proposta d'entre vuit candidats. Ibáñez és gestor cultural i fins ara era el coordinador de l'Espai Marfà de l'Ajuntament de Girona, un nou equipament dedicat a la creació, formació i assessorament en matèria de música moderna. A més, és assessor artístic de música moderna de l'Auditori de Girona, on havia treballat com a programador, així com al Festival de Músiques Religioses.

El nou director substitueix la mataronina Tere Almar, que ocupava el càrrec des del 2008. Entre altres funcions, Ibánez serà l'encarregat de decidir la programació i la línia artística de la Fira, basada en les propostes artístiques d'arrel, i té l'encàrrec de potenciar el mercat no sols a nivell català sinó també en l'àmbit internacional.

El comitè executiu de la Fundació Fira Mediterrània està presidit per Lluís Puig (director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana -CPCPTC- del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya). Joan Calmet, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, n'és el vicepresident. Les vocals són Assumpta Bermúdez (de l'Ajuntament), Eulàlia Jardí (del CPCPTC) i Marisol López (de l'Institut Català d'Empreses Culturals). També en forma part el gerent de la Fundació, Jordi Bertran.

stats