Rock
Cultura 06/05/2011

Sopa de Cabra torna a batre rècords

Sembla impossible, però Sopa de Cabra ho està aconseguint. En quatre hores, de les 9 del matí a la 1 del migdia, ha venut 12.000 entrades del seu tercer concert al Sant Jordi, previst per l'11 de setembre. Si ja havien exhaurit les localitats per als dies 9 i 10 de setembre, el retorn dels gironins en un tercer dia va camí de repetir els números d'escàndol

Redacció
1 min
Gerard Quintana (dreta) afirma que "l'ambient entre els membres  de la banda ara mateix és excel·lent".

BarcelonaSopa de Cabra volia celebrar els 25 anys del seu naixement i els 10 de la dissolució amb un sol concert al Palau Sant Jordi el 9 de setembre. Van exhaurir les entrades en hores. Van arriscar-se amb un segon concert el 10 de setembre i els va passar el mateix. I encara han fet una passa més amb un tercer concert l'11 de setembre. I ja porten venudes 12.000 de les 17.500 entrades disponibles.

Al llarg dels 21 anys d’existència del Palau Sant Jordi de Barcelona, tan sols artistes com Madonna, Bruce Springsteen, Depeche Mode o Roger Waters han aconseguit omplir dos dies seguits aquest espai emblemàtic. Però Sopa de Cabra ha venut la totalitat de les 35.920 entrades dels dos concerts en menys de 8 hores. Aquest és un fet absolutament inèdit, no només per a un grup que canta en català, sinó també per a la resta d’artistes nacionals i internacionals.

Amb aquest tercer i definitiu concert de l’11 de setembre, Sopa de Cabra passarà a la història, ja que és una fita que per ara només han fet possible Dire Straits (1991), Alejandro Sanz (2001) i Serrat&Sabina (2007).

stats