Cultura 17/06/2012

Springsteen té un record per al mallorquí Nacho Hurtado i li dedica una cançó al concert de Madrid

El jove, que va morir fa 10 dies d'un tumor, tenia entrades per a l'actuació. Desenes de seguidors van demanar el gest al Boss a través de Twitter

Ara
1 min

BarcelonaBruce Springsteen ha atès la petició popular i ha dedicat aquest diumenge a la nit una cançó de record al mallorquí Nacho Hurtado, mort d'un tumor fa 10 dies als 20 anys. Nacho Hurtado tenia entrades per veure el concert al Santiago Bernabéu amb la seva xicota.

Familiars i amics van començar una campanya a Twitter per aconseguir que el Boss li dediqués una cançó. #vaportinacho ha sigut 'trending topic' aquest cap de setmana. La resposta popular ha estat massiva i s'hi han sumat famosos com Andreu Buenafuente i Manel Fuentes, que coneix en primera persona el cantant. Els últims tuits informaven que havien comunicat el cas al músic nord-americà.

Finalment, aquest diumenge a la nit, en un moment del concert, el Boss ha dedicat 'The River' al Nacho, segons han informat desenes de tuitaires que eren a l'estadi Santiago Bernabéu. "És a les nostres pregàries", ha dit Springsteen.

stats