TV
Cultura 17/08/2011

Suïcidi en un 'reality' dels EUA

La policia va trobar mort el marit d'una de les participants del 'reality' 'The Real Housewives of Beverly Hills'

Redacció
1 min
Russell Armstrong i Taylor Armstrong en una festa. REUTERS

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Russell Amstrong era casat amb Taylor Armstrong, una de les estrelles del programa, que s'havia de tornar a emetre al cap de tres setmanes. La relació entre tots dos, però, no era bona, i la seva dona li havia demanat públicament el divorci. De fet, l'intent de Taylor Armstrong per refer el seu matrimoni era un dels reclams de la nova temporada del programa. Dilluns, el van trobar penjat en una de les habitacions d'una casa de Los Angeles.

The Real Housewives of Beverly Hills, que mostrava la vida de sis dones riques de Los Angeles, havia tingut èxits d'audiència en la temporada anterior, amb més de dos milions d'espectadors. Els productors de la cadena no han aclarit si seguiran amb els plans d'emetre la temporada següent, i han demanat “respecte a la privacitat de Taylor Armstrong”, la dona de l'home mort.

Segons l'advocat de Russell Armstrong, l'home tenia dificultats econòmiques i un deute d'un milió i mig de dòlars per una demanda recent. La mort, que ja ha estat considerada com l'experiència més traumàtica que ha passat mai a un programa d'aquesta mena, ha obert un debat als Estats Units, i nombrosos experts han assegurat que “demostra l'estrès que pot causar una atenció mediàtica tan intensa en les persones”, informa Reuters.

stats