Música
Cultura 05/12/2012

Una nadala per als infants de l'Hospital Sant Joan de Déu

Miquel Abras, Elena Gadel, Amelie, Dolo Beltran, Sara Pi, Helena Miquel, Teràpia de Shock i Jofre Bardagí canten 'L'esperança és el regal' acompanyats dels cors d'infants, voluntaris i professionals de l'hospital

Ara
2 min

BarcelonaDiversos artistes del panorama musical català participen en la cançó 'L'esperança és el regal', un projecte de caire solidari, els beneficis del qual es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu. La cançó ha estat composada i dirigida per Miquel Abras i la interpreten Elena Gadel, Amelie, Dolo Beltran (Pastora), Sara Pi, Helena Miquel, Teràpia de Shock, Jofre Bardagí i Miquel Abras acompanyats dels cors d'infants, voluntaris i professionals de l'hospital.

L'Hospital Sant Joan de Déu necessita del suport de la societat per tirar endavant projectes de recerca, innovació, divulgació, cooperació, així com programes no assistencials que no reben finançament públic. Entre aquests es troben els pallassos d'hospital, els músics, els voluntaris, els tallers d'art o les intervencions assistides amb gossos, entre d'altres. Es tracta d'activitats que fan que l'estada dels infants a l'hospital sigui el més agradable possible.

La cançó 'L'esperança és el regal' s'editarà, juntament amb el videoclip, en un DVD que es vendrà als punts de venda habituals amb un preu de 3 euros des de principis de desembre. Els beneficis es destinaran a finançar els projectes de l'hospital.

Aquesta iniciativa solidària compta amb el suport desinteressat dels artistes, així com de la productora Música Global Discogràfica, l'estudi de gravació 44.1, el realitzador del videoclip, Joan Lluís Arruga, i altres entitats, com LightSound, Lastcrit i Patik que han col·laborat en el rodatge. Tots ells han fet possible que la producció, la distribució, la gravació i la difusió de la cançó i del vídeo promocional no hagin representat cap cost per l'Hospital.

Festa a l'Hospital

L'Hospital Sant Joan de Déu organitzarà com cada any l'esdeveniment de l'encesa de llums de l'arbre de Nadal, que dóna el tret de sortida dels actes de celebració del Nadal amb els pacients i les famílies. Aquest any, artistes, infants, famílies i professionals interpretaran la cançó 'L'esperança és el regal'. Serà el dimecres 12 de desembre a les 17 hores a l'entrada principal. A més, el vídeo de la cançó serà la felicitació de Nadal que l'Hospital enviarà a tots els seus amics aquest any.

stats