Publicitat
Publicitat

Còmic

El pare d'Arale, millor autor viu de manga segons el Saló del Manga

L'any vinent la cita es trasllada a la Fira de Barcelona

Akira Toriyama , pare de Doctor Slump i Dragon Ball , ha estat reconegut com a millor autor viu de manga en els premis del XVII Saló del Manga , que es clausura demà al recinte de La Farga de l'Hospitalet , i que aquest any compta amb 143 expositors .

En aquesta edició també ha estat distingit amb un guardó Dos espases , de Kenny Ruiz , com a millor manga d'autor espanyol .

El premi al millor manga d'aventures ha estat per Bakuman , dels japonesos Tsugumi Ohba i Takeshi Obata , i el millor per a noies se l'ha endut Institut Ouranos Host Club , de Bisca Hatori .

En les votacions s'ha reconegut a més com a millor manga per a adults a XXXHOLIC , de Clamp , i a The Legend of Zelda: The Phantom Hourglass , d'Akira Himekawa , com a millor manga infantil .

Aquesta serà la darrera vegada que el Saló es celebra La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. A partir de l'any que ve es traslladarà a la Fira de Barcelona, on disposaran de més espai .

De moment , els èxits de vendes d'aquest any són Black butler , de Yana Tohoso , i , especialment , Blue exorcist , de la jove Kazue Kato , una de les estrelles convidades al Saló i que ha signat centenars d'exemplars de la seva obra per als seus seguidors.

Les

Etiquetes

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT