Negocis
Economia 09/08/2011

Corbis presenta un pla per reestructurar Nyesa

Nyesa afrontarà un procés de reestructuració que pretén potenciar l'empresa en noves àrees de negoci i dotar-la de recursos financers amb una ampliació de capital que rondarà els 2.000 milions d'euros.

Redacció
1 min

BARCELONA p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons ha fet saber mitjançant un comunicat, Nyesa Valores Corporación, companyia dedicada a la gestió urbanística de sòl, afrontarà un procés de reestructuració després de tancar l'exercici 2010 amb una pèrdua de 33,6 milions d'euros. El grup d'inversió ha proposat un pla per potenciar noves àrees de negoci i dotar l'empresa de recursos financers.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Consell d'Administració de Nyesa va aprovar ahir iniciar l'estudi del pla presentat per Corbis, empresa que s'encarregarà de la reestructuració per reestructurar l'organització actual de la companyia i arribar a una ampliació de capital de 2.000 milions d'euros.

El primer punt que planteja Corbis és una reducció del capital social de la immobiliària a través d'una disminució de 0,1 euros en el valor nominal de les accions borsàries de Nyesa.

Una vegada completat aquest pas, Corbis planteja fins a tres ampliacions de capital successives fins arribar a un màxim de 2.000 milions d'euros.

Finalment, proposa el nomenament d'un nou Consell d'Administració, i es compromet a gestionar la concessió d'un crèdit per un import de cinc milions d'euros a través d'un fons vinculat a aquest grup inversor.

Aquest conjunt de mesures queda supeditat a l'aprovació per part de la Junta general d'Accionistes de Nyesa, de la Consell Nacional del Mercat de Valors i d'almenys un 75% dels seus creditors. A més, en el comunicat remès a la CNMV, Nyesa especifica que cap de les societats que participi en les ampliacions de capital podrà superar el 30% del seu capital social.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats