Economia 15/07/2013

Emirates unirà cada dia el Prat i Dubai amb l'avió més gran del món

La companyia aèria serà la primera en oferir aquest servei permanent a Espanya amb l'Airbus A380

Efe
1 min

BarcelonaLa companyia aèria Emirates Airlines unirà diàriament l'aeroport de Barcelona amb Dubai amb l'avió comercial més gran del món, l'Airbus A380. L'aerolínia dels Emirats Àrabs ja opera aquest vol des de l'1 de juliol del 2012, però a partir del proper 1 de febrer de 2014 ho farà amb la nova aeronau, substituint el Boeing B777 amb què vola actualment.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'aerolínia serà la primera a portar aquest avió de forma permanent a Espanya. Fins ara havia utilitzat aquest model amb motiu del Mobile World Congress d'aquest any.

El vicepresident sènior d'Operacions Comercials d'Emirates per a Occident, Hubert Frach, ha assegurat que la decisió es deu a la necessitat d'ampliar la seva capacitat perquè hi ha hagut un augment de la demanda de la ruta.

L'A380, que disposa de 517 seients, permetrà augmentar en gairebé un 44% la capacitat del serveu actual Barcelona-Dubai. Del total de seients, 14 són suites privades en 'first class', 76 són seients llit en 'business class' i 427 es troben en 'economy class'. A la setmana, seran 2.198 seients.

A més d'incrementar la capacitat, Emirates també reforçarà altres mercats sol·licitats des de Barcelona, entre els que s'inclouen els 12 destins als que arriba l'A380 a Austràlia i l'Extrem i Pròxim Orient.

Emirates és l'operador principal a nivell mundial d'avions A380. En total, l'aerolínia compta amb 35 unitats a la seva flota i té, encara, 55 pendents d'entrega.

stats