ECONOMIA
Economia 10/03/2013

Milers de persones es manifesten a Barcelona, Girona, Lleida i Tortosa contra l'atur i la corrupció

Els líders d'UGT i CCOO, Josep María Alvárez i Jopan Carles Gallego, demanen canvis en les polítiques d'austeritat i un gran pacte contra el frau fiscal

Ara
1 min
Milers de persones s'han mobilitzat contra la corrupció i les retallades

BarcelonaUnes 60.000 persones, segons els organitzadors, i 20.000 segons la Guardia Urbana de Barcelona, han participat al migdia d'aquest diumenge a la manifestació convocada al centre de Barcelona contra l'atur, les polítiques d'austeritat i la corrupció. La iniciativa ha tingut rèplica a Girona, Lleida i Tortosa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A la capital catalana, els líders sindicals d'UGT, Josep María Alvarez, i de CCOO, Joan Carles Gallego, han encapçalat la manifestació, que ha acabat amb un manifest que ha llegit l'actor, Lluis Marco, que ha denunciat la connivència que s'ha produït durant els últims anys entre alguns càrrecs públics que han passat a determinades empreses privades.

Josep María Alvarez ha demanat un gran pacte contra el frau fiscal, que evitaria la continuïtat de les retallades. La manifestació, convocada per la plataforma Cimera Social, que agrupa més de 150 entitats socials entre les que destaquen els sindicats i la plataforma Prou Retallades, ha comptat amb l'adhesió dels partits polítics ERC, PSC i ICV.

stats