Economia 16/07/2012

Un centenar de funcionaris es concentren aquest dilluns davant de la seu del PP

La majoria de manifestats són treballadors del ministeri de Justícia. Protesten contra la supressió de la paga de Nadal i la reducció de dies lliures

Efe
1 min

MadridUn centenar de funcionaris, la majoria treballadors del ministeri de Justícia, han tornat a concentrar-se aquest dilluns davant la seu del PP al carrer Gènova de Madrid per protestar pels últims ajustos del govern de Mariano Rajoy, que han suposat la supressió de la seva paga extra de Nadal i la reducció de dies lliures.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La protesta ha durat mitja hora davant la porta principal de la seu popular, protegida per diversos policies nacionals.

"Que sigui un diputat el proper aturat" o "No a les retallades, Rajoy dimissió", han estat alguns dels eslògans que han corejat els funcionaris mentre feien sonar trompetes i xiulets.

En una pancarta improvisada suggerien al president del govern espanyol les partides que podia retallar per aprimar la despesa pública: diputats, senadors, cotxes oficials, pensions vitalícies, ambaixades, regidors, diputacions o directius de banca.

La concentració ha acabat abans que comparegués en roda de premsa la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

stats