Síria
Especials 03/03/2012

Almenys 7 morts en un atemptat amb cotxe bomba a Daraa

El règim acusa terroristes suicides de l'atac i l'oposició ho nega. És el tercer atemptat d'aquestes característiques en pocs mesos, després dels de Damasc i Alep

Agències
1 min

AmmanAlmenys 7 persones han mort i 20 més han quedat ferides aquest dissabte per una explosió d'un cotxe bomba al costat d'un control de seguretat al centre de la ciutat de Daraa, al sud de Síria, segons ha informat l'agència oficial Sanaa.

Segons el corresponsal a Daraa de l'agència controlada pel règim d'Al-Assad, un terrorista suicida és l'autor de l'atac que ha deixat membres de les forces de seguretat i civils entre les víctimes d'una explosió que ha produït danys materials en edificis i comerços.

Els activistes opositors de Daraa han negat que l'explosió fos causada per un terrorista suicida però no han donat més explicacions sobre l'atac.

Un altre atemptat d'autoria indeterminada

L'atac se suma als altres que han viscut les ciutats de Damasc i Alep els darrers mesos.

Almenys 28 persones van morir i 235 van quedar ferides el 10 de febrer en un doble atemptat amb cotxes bomba contra les seus de l'Agència d'Intel·ligència de la Policia Militar i de les forces antidisturbis d'Alep, la segona ciutat de Síria i la més important del nord del país.

El govern atribueix l'autoria de l'atemptat d'aquest dissabte i els anteriors a "grups terroristes que tenen el suport de països àrabs i occidentals". L'oposició siriana denuncia que podria ser el mateix règim qui perpetrés els atacs.

stats