eurocopa
Especials 26/06/2012

El francès Nasri podria ser condemnat a dos anys de suspensió per insultar un periodista

El migcampista del Manchester City va dir a un periodista de l'agència AFP que era "un fill de puta" després de la derrota contra Espanya

Ara
1 min
Samir Nasri i Evgeni Konoplyatka lluiten per una pilota

BarcelonaEl migcampista Samir Nasri, internacional francès del Manchester City, podria ser sancionat amb dos anys de suspensió per la Federació Francesa de Futbol pels insults que va dirigir a un periodista de l'agència AFP. Després de la derrota de la selecció 'bleu' davant Espanya, Nasri va dir a un reporter que els periodistes "només buscaven la merda" quan li van preguntar la seva opinió sobre el partit. El seu interlocutor va engegar el jugador, que va respondre insultant-lo: "Ets un fill de puta, ho veus? Ara ja podràs escriure que sóc un groller".

La Federació Francesa es reunirà dimarts per decidir el càstig que imposarà a Nasri, que podria arribar fins als dos anys de suspensió. Si fos així, seria la més llarga que s'ha imposat mai a un futbolista professional. Altres internacionals 'bleus', com Yann M'Vila, Hatem Ben Arfa i Jérémy Ménez, també podrien ser sancionats per faltes lleus diverses.

stats