Barça
Especials 14/04/2011

El Barça goleja 9-0 al Don Benito Balompié a la Copa

Els culers no van fallar contra un equip inferior i van golejar el dèbil rival extremeny, que va sortir ovacionat pel públic de Les Corts

Samitier ajuda Arocha

BarcelonaEl Barça va jugar a plaer contra el Don Benito Balompié, a qui va golejar per 9 gols a 0. Tot i així, la gran ovació de la tarda no se la van endur els jugadors blaugranes sinó el conjunt visitant, que va marxar entre aplaudiments de l'afició de Les Corts, que va voler premiar l'esforç d'haver lluitat, tot i la contundent derrota.

Els culers van marxar al descans amb un 2-0 al marcador, tot i haver trepitjat tot el primer temps el camp rival. A la segona meitat va ser més evident la superioritat culer, que va rematar el triomf amb set gols més. Curiosament, però, el millor dels visitants va ser el porter, que va salvar els xuts de Goiburu i Samitier.

El partit de tornada es jugarà el 26 d'abril a terres extremenyes, que el Barça visitarà per primer cop.

Alineacions

Barça: Nogués, Saló, Más, Martí, Roig, Castillo, Diego, Goiburu, Samitier, Arocha i Sagi

D. B. Balompie: Ara, Sancho, Mariano, Chale, Morube, Togua, Marchin, Poure, Bages, Ruíz i Merchan

Àrbitre: Saracho (biscaí)