Política 16/11/2012

Chacón: "Pels diners i els desfalcs, a CiU no li importen les fronteres, les fronteres ens les posen a nosaltres"

L'exministra acusa el Govern de posar Catalunya "en el focus de la corrupció"

Sara González
1 min
Pere Navarro i Carme Chacón, a l'acte del PSC a L'Hospitalet de Llobregat / ACN

L'Hospitalet de LlobregatL'exministra Carme Chacón ha carregat durament contra el candidat de CiU, Artur Mas, pel presumpte cas de finançament irregular que assetja el seu partit i l'ha acusat de posar Catalunya "en el focus de la corrupció" com mai havia estat. "Ara entenem l'estat propi. Propi d'ells, per apropiar-se'l ells. Pels de sota, retallades i banderes, i per a ells, poder i diners. Pels diners i els desfalcs, a ells no els importen les fronteres, les fronteres ens les posen a nosaltres", ha etzibat Chacón en un míting a l'Hospitalet de Llobregat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Carme Chacón, les dues raons per les quals Artur Mas ha avançat les eleccions és pel seu fracàs i les retallades i per la "corrupció". La dirigent del PSC ha subratllat que el dia de la vaga general va sortir al carrer a manifestar-se la Catalunya que pateix la crisi contra la que no la pateix, "la que paga impostos, contra la que defrauda i porta els diners a Liechtenstein o Suïssa".

Navarro pregunta a Mas: "Té comptes corrents a Suïssa o en algun altre paradís fiscal?"

El candidat del PSC, Pere Navarro, també ha exigit a Mas que respongui "amb un sí o no si té comptes corrents a Suïssa o en algun altre paradís fiscal". "Ell vol una Catalunya independent i nosaltres volem una Catalunya decent", ha dit Navarro, que l'ha instat a presentar una querella "ràpidament" si les acusacions que apareixen a 'El Mundo' són falses. "Per cada minut que passi augmenten les sospites", ha dit.

stats