França derrota Albània amb dos gols en els darrers 5 minuts (2-0)

Deschamps ha deixat a la banqueta el davanter de l'Atlètic i Pogba, però ha acabat apostant per ells

T.p.
Caiguda de Matuidi, davant de l'albanès Armando Sadiku

BarcelonaFrança ha guanyat el segon partit, amb el mateix guió que el primer dia contra Romania: gràcies a gols en el darrer minut, en aquest cas, un cop de cap de Griezmann, qui havia començat suplent, i Payet, amb una jugada preciosa per tancar el duel contra una Albània que ha aguantat fins el final en un exercici de disciplina defensiva (1-0).

Deschamps ha decidit revolucionar el seu equip deixant a la banqueta les dues grans estrelles, Griezmann i Pogba. A la segona part però, s'ha vist obligat a donar minuts als jugadors de l'Atlètic de Madrid i la Juve, ja que els amfitrions no han jugat un bon partit durant la primera part, amb Giroud sense punteria, els laterals lents i manca de ritme.

Albània ha demostrat de nou el seu ordre defensiu. Les dues línies de l'equip de Gianni De Biasi han frustrat un i altre cop als francesos, malgrat les internades de Coman i les rematades desviades de Giroud. Martial, titular per la banda, no ha acabat d'agradar en la seva primera titularitat amb França a un partit important. El 4-2-3-1 francès s'ha ofegat i al descans, Pogba ja ha entrat per Martial. Albània segueix competint bé malgrat el seu potencial, però ja suma dues derrotes per la mínima.

Albània hauria pogut marcar en algunes ocasions, com una rematada en pròpia porta de Sagna al pal, però mica en mica s'ha anat tancant, donant per bo el punt. Amb Griezmann sobre la gespa, França ha anat creixent. Payet, el gran heroi del partit inaugural, ha deixat detalls però li ha mancat constància per ser líder d'una França que ha acabat apostant per Gignac, el davanter que ara juga al Tigres mexicà, com a darrera recurs. Gignac ha entrat per Giroud poc després d'una rematada del golejador de l'Arsenal fora, quan ha rematat tot sol.

El domini de França en els darrers minuts ha estat total. Els albanesos, cansats, han anat cedint espais i ocasions, però als francesos no han pogut marcar fins el cop de cap salvador de Griezmann, als 89 minuts. Albània ha buscat l'empat en els cinc minuts de descompte, però s'ha trobat una jugada individual de Payet, autor del 2-0 (94').

El duel contra Suïssa decidirà el primer de grup, amb França necessitant un sol punt. i Albània es jugarà contra Romania les poques opcions de passar als vuitens de final.