Especials 16/05/2012

Serafín Castellano serà el nou secretari general del PP valencià

Alberto Fabra proposarà al congrés que els populars celebren aquest cap de setmana que l'actual conseller de Governació sigui el número dos del partit

Salvador Almenar
1 min
Serafin Castellano, al centre de la imatge

ValènciaEl president del PP valencià, Alberto Fabra, acaba d'anunciar que proposarà a Serafín Castellano com a nou secretari general del partit. La proposta haurà de ser aprovada al congrés regional que els populars celebraran aquest cap de setmana a Alacant però, excepte sorpresa majúscula, l'actual conseller de Governació es convertirà en el número dos del partit. Castellano substituirà a Antonio Clemente, que ocupava el càrrec des de 2009.

Finalment Fabra ha aconseguit imposar el seu criteri i col·locar a Castellano com el seu segon en el partit, fent cas omís al sector encapçalat pel president provincial de València, Alfonso Rus, i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, que desaprovaven la designació de l'actual conseller de Governació. Serafín Castellano té una dilatada trajectòria política. Va començar en política municipal com a alcalde de Benissanó entre els anys 1991 i 1999, ha estat portaveu parlamentari del PP en la legislatura 2003-2007 i ha ocupat també diversos càrrecs de responsabilitat al govern valencià com a conseller de Justícia i Administracions Públiques (1999-2000), Sanitat (2000-2003) i des de 2007 al capdavant de Governació. També ha ocupat càrrecs orgànics en el PP valencià.

stats