LLIGA DE CAMPIONS
Esports 22/04/2013

Jordi Roura: "Serà un partit d'alt ritme, serà clau imposar el nostre sistema"

Roura admet que "les sensacions de Messi són bones" però s'ha mostrat prudent sobre la seva titularitat

Toni Padilla
2 min
Jordi Roura entra a la sala de premsa de l'Allianz Arena

Munic (enviat especial)Jordi Roura ha parlat en roda de premsa per valorar el partit contra el Bayern comentant que "cada partit és ben diferent i no serveix de gaire parlar del passat. Serà un duel igualat, quan dos equips com aquests es troben, els petits detalls decideixen". Roura ha comentat que serà clau poder "imposar el nostre sistema", ja que serà un partit amb un ritme molt alt. "No serà fàcil", ha afegit, recordant com "les seves xifres espanten, però nosaltres estem més forts, els darrers dies s'ha descansat i estem recuperant sensacions". Ara, Roura ha recordat que "som forts, ens ha tocat patir molt i estem llestos".

L'ajudant de Vilanova creu que seria més important marcar que no pas no rebre gols, malgrat admetre en broma que "firmaria la suma dels dos factors". Insistint sobre el nivell d'aquesta eliminatòria, Roura ha reconegut que "parlem de dos equips que han fet molt bona feina, dos equips que porten molts anys fent una gran feina".

Roura ha deixat clar que no tindria sentit trucar a Guardiola per demanar-li ajuda sobre el Bayern, futur equip del tècnic de Santpedor. "En Pep està tranquil, esperant la propera temporada i llest per gaudir d'aquesta eliminatòria fantàstica".

Messi, Abidal i Bartra

Sobre Abidal, Roura ha deixat clar que "va jugar molt bé l'altre dia i és una opció que tenim". Preguntat sobre Messi, Roura ha admès que "les sensacions són bones però caldrà esperar fins a la prèvia del partit per veure si juga. Poder disposar o no del millor jugador del món és important".

Roura creu que "Messi condiciona el teu joc i el joc del rival. Si juga, podria ser clau en aquesta eliminatòria, però caldrà esperar a les sensacions de just abans del partit. Ara, si no pot jugar, ja s'han guanyat partits sense ell".

Sobre Bartra, Roura ha afirmat que "és jove i podria jugar. Si ho fa cal desdramatitzar-ho, treure importància al fet que jugui. Ell està preparat i cal que jugui relaxat".

stats