En breu
Esports 15/06/2012

Dani Alves deixa clar que no pensa marxar del Barça

2 min

De moment, ningú marxa del Camp Nou. Aquest és el missatge que ha transmès el FC Barcelona en els últims dies, tot i les múltiples ofertes que ha rebut per diversos jugadors del primer equip. L'última va sortir ahir a la llum, quan el Daily Mail anglès va filtrar una possible intenció del Liverpool d'incorporar Cristian Tello. Segons les informacions de la premsa britànica, el club red estaria disposat a pagar 7 milions de lliures, uns 9 milions d'euros, per fitxar el jove extrem de Sabadell. A aquest interès s'hi uniria la ja coneguda voluntat de l'opulent París Saint-Germain d'incorporar Dani Alves.

El mateix Alves, que fa uns dies va demanar públicament al club que "anés de cara" i es posicionés sobre el seu possible traspàs, va fer palesa dimecres la seva voluntat de seguir: "Tinc contracte fins al 2016 i penso complir-lo. Es diuen moltes coses, però tot són rumors: de real no hi ha res". Andoni Zubizarreta, recentment renovat com a director esportiu del Barça, ha parlat per telèfon amb el lateral brasiler, que s'està recuperant-se de la seva lesió al seu país, per assegurar-li que forma part dels plans del club i que no escoltaran ofertes per ell. Tito Vilanova hauria demanat explícitament la continuïtat d'Alves, en dubte fins fa poc per les seves relacions amb Guardiola en els últims temps.

El cas del jove extrem Cristian Tello és similar. Segons la premsa britànica, a l'interès de diversos clubs de la Lliga espanyola caldria sumar-hi el de l'històric Liverpool, en plena remodelació després de fitxar Brendan Rodgers com a entrenador. El club de Merseyside hauria rebut del Barça la mateixa resposta que va rebre Caminero, el director esportiu de l'Atlètic de Madrid, quan va preguntar per Tello: una rotunda negativa. Tot i l'excés de jugadors en les posicions ofensives (a més de Tello i dels teòrics titulars Messi, Villa i Alexis, el Barça manté Pedro, Afellay i Cuenca en plantilla), el club blaugrana no estaria disposat a deixar marxar ningú. Com a mínim, de moment.

stats