ESPANYOL
Esports 20/12/2014

L'Espanyol tanca l'any amb el primer triomf fora de casa a la lliga (1-3)

Dos gols de Sergio García deixen amb un pam de nas el Rayo Vallecano

BarcelonaL'Espanyol ha aconseguit els tres punts al camp del Rayo Vallecano (1-3), tancant l'any 2014 de la millor forma. L'equip de Sergio ha ofert una bona imatge a Madrid, sumant el primer triomf fora de casa i encadenant una ratxa de resultats positiva, amb 9 dels darrers 12 punts al sac.

Sergio García ha marcat el primer gol als 9 minuts de joc quan l'exporter de l'Espanyol Cristian Álvarez ha perdut la pilota en topar amb una defensa. Regal que Sergio García no ha desaprofitat per marcar sense problemes. El Rayo, amb el seu estil ofensiu de sempre, ha intentat empatar, deixant també espais que l'Espamyol ha aprofitat per portar perill a la contra. Leo Baptistao però, ha empatat just abans del descans.

A la segona part, el partit s'ha calmat una mica, amb els dos equips estudiant-se. Sergio ha fet els canvis encertats i l'equip català ha aprofitat el seu moment amb una jugada de Lucas Vázquez i Sergio García. La centrada del capità ha estat aprofitada pel gallec, marcant el segon gol de cap (1-2, 75').

El Rayo ha intentat empatar de forma desesperada, posant contra les cordes un Espanyol que s'ha quedat amb 10 homes quan Stuani ha vist la vermella per dues grogues en 10 minuts. Malgrat dos ensurts de Kiko Casillas, sortint malament per buscar centrades, l'Espanyol ha acabat guanyat amb un gol de Sergio Garcia a la contra en el darrer segon del partit (1-3).