HOQUEI PATINS
Esports 30/10/2014

Sergi Pla dóna la victòria in extremis al Monbus Igualada a a la pista de l'Enrile PAS Alcoi (2-3)

Els igualadins es converteixen en el primer equip a assaltar el Francisco Laporta aquesta temporada i es situen quarts de l'OK Lliga

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que tancava la setena jornada de l'OK Lliga, el Monbus Igualada s'ha convertit en el primer equip que guanya aquesta temporada a la pista de l'Enrile PAS Alcoi després d'imposar-se per 2-3 amb un gol de Sergi Pla als instants finals. A la primera part els dos equips s'han mostrat molt de respecte i només s'ha vist un gol, obra de Ton Baliu pels visitants. Tot i així, l'Alcoi ha disposat de grans ocasions per obrir el marcador com dues pilotes al pal i un penal que Marc Figa ha enviat a fora.

Només iniciar-se el segon temps, Figa s'ha refet de l'errada anterior marcant el gol de l'empat, tot i que poc abans Ferran Formatjé també havia desaprofitat una altra pena màxima. Amb les taules de nou al marcador, el partit s'ha obert i els dos equips han començat a utilitzar la seva millor arma, els contraatacs, per generar perill. Jaume Molas ha tornat a avançar els de Cesc Monclús, però els locals han tornat a empatar mitjançant David Aguilar, que molt atent ha aprofitat un refús a la tanca a xut de César Candanedo. A poc més d'un minut pel final, un xut de Baliu desviat per Pla s'ha convertit en el gol de la victòria de l'Igualada, que amb la victòria es situa en quarta posició de l'OK Lliga amb els mateixos punts que el segon, el Liceo -amb un partit pendent- i el tercer, el Reus.