Esports 21/08/2016

El Nàstic salva un empat en l'afegit contra el Lugo (2-2)

R.r.
El Nàstic s'estrena amb derrota a casa contra el Lugo

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona ha estrenat el nou curs amb un revés a casa davant del Lugo (2-2), que ha anat de més a menys. Els homes de Vicente Moreno, que d'entrada han concedit moltes facilitats en defensa, ja perdien 0-2 al descans després que Pedraza i Joselu, aquest últim de penal, firmessin dues doloroses dianes que no han trobat resposta en els locals.

Els gallecs han estat més insistents d'inici i han generat problemes als locals amb atacs ràpids i sòlids replegaments al darrere per no passar problemes en defensa. En una transició veloç ha arribat el primer gol encaixat pel Nàstic, una ràpida conducció de Pedraza, que ha creuat la pilota i ha superat a Saja. Poc ha pogut fer el porter tarragoní en el segon gol, una pena màxima en què Joselu l'ha enganyat.

Moreno ha intentat capgirar la dinàmica i, abans del descans, ja ha fet el primer canvi. El Nàstic ha tardat a reaccionar, però ha escurçat distàncies, de penal, gràcies a Uche, i ha acabat trobant premi en l'afegit amb l'empat d'Álex López.