BARÇA
Esports Barça 01/06/2013

Abidal: "Us duré sempre al cor"

El jugador s'ha acomiadat del Camp Nou després d'haver jugat els últims minuts com a jugador del Barça aquest dissabte contra el Màlaga

Nuria García
2 min

BarcelonaÉric Abidal ha jugat aquest dissabte a la tarda els últims minuts com a jugador del Barça després de sis temporades. El francès ha entrat en el minut 30 del partit en substitució de Gerard Piqué i ha rebut una gran i sonora ovació dels aficionats que hi havia al Camp Nou i dels seus companys.

Just quan ha acabat el partit, les filles del jugador i el seu cosí Gerard –que va ser el donant de fetge quan Abidal va sotmetre's al trasplantament– han saltat a la gespa. Diversos nens i els jugadors i el cos tècnic del primer equip, amb samarretes on es podia llegir "Merci, Abidal 22" han fet el passadís al jugador i als seus familiars.

Dos dels capitans del primer equip, Xavi i Puyol, han sortit posteriorment al terreny de joc amb una samarreta emmarcada. Al dorsal s'hi llegia "Merci, Abi" i el número 22. "En el nom de la meva família us voldria donar les gràcies per tot el suport d'aquests sis últims anys. Moltes gràcies a tots els catalans, sou part de la nostra família", ha dit Abidal, que ha estat interromput pels aplaudiments dels aficionats.

"Gràcies a la directiva, al cos tècnic, als metges, cirurgians i infermeres que em van atendre a l'hospital i, sobretot, als companys. Sense ells no hauria guanyat res. Gràcies als amics que avui són aquí, que han fet el viatge per mi", ha afegit. De fet, quan Abidal ha donat les gràcies a la directiva, una part dels aficionats del Camp Nou han xiulat. Per acabar, Abidal ha comentat: "Us duré sempre al cor. Visca el Barça i visca Catalunya", ha dit el francès.

Abans d'acabar, Abidal ha volgut agrair el gest del seu cosí Gerard. El francès, abans de deixar la gespa del Camp Nou, ha estat mantejat pels seus companys.

stats