Esports Barça 15/07/2011

El Barça emprèn una campanya per omplir el Palau a cada partit

El responsable de les seccions, Joan Carles Raventós, ha presentat els abonaments anomenats "Amics del bàsquet, de l'handbol, del futbol sala i de l'hoquei patins"

Efe
1 min
Palau Blaugrana.

BarcelonaEl FC Barcelona ha presentat una campanya encaminada a intentar omplir el Palau Blaugrana cada vegada que el conjunt català jugui en qualsevol de les seves seccions professionals: bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

El responsable de les seccions blaugranes, Joan Carles Raventós, ha presentat aquest migdia al Camp Nou la nova campanya, el preu dels abonaments de la temporada que ve i el programa de captació de nous aficionats (que es denominaran "Amics del bàsquet, de l'handbol, del futbol sala i de l'hoquei patins").

L'executiu blaugrana ha subratllat que uns 2.000 abonats al Palau no assisteixen als partits ni tampoc alliberen el seu seient, cosa que impedeix a l'entitat poder revendre'l a la taquilla.

El Barça estableix un preu de 70 euros anuals per veure el futbol sala i l'handbol, i 50 per a l'hoquei patins, per a aquells aficionats que no siguin socis. Mentre que els abonats habituals hauran d'abonar 60 euros per veure l'handbol i el futbol sala, i 40 per a l'hoquei patins.

D'altra banda, el Barcelona ha establert el preu dels abonaments al Palau per assistir als partits del Regal Barça de bàsquet entre 76 i 315 euros. L'1 de setembre s'iniciarà la venda dels abonaments d'"Amics de l'handbol, futbol sala i hoquei" i públic en general.

stats