Barça
Esports Barça 01/06/2011

El Barça retalla el pressupost de les seccions

Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, ha anunciat avui que el club retallarà el pressupost de les seccions fins rebaixar-lo en cinc anys del 10% al 5%

àlex Gozalbo
1 min
Palau Blaugrana.

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, ha anunciat avui que el club retallarà el pressupost de les seccions. "Hem decidit reduir cada temporada un 1% la inversió en les seccions fins a arribar al 5 % al final del mandat", ha assegurat.

Actualment la despesa de les seccions suposa un 10% del total del pressupost del club. En cinc anys s'anirà reduint fins arribar al 5%.

El portaveu també ha parlat de les seccions no professionals. Freixa ha explicat que desapareix la de beisbol i que a la resta d'esports amateurs "el Barça competirà exclusivament en l'àmbit de Catalunya".

El club suprimirà l'abonament que permet assistir a tots els esports que es disputen al Palau Blaugrana, ja que la majoria dels socis que en disposen són seguidors únicament del bàsquet. Es manté l'abonament del bàsquet, però per a les altres disciplines esportives del Palau es crea la fórmula dels "amics de l'handbol", "amics de l'hoquei patins" i "amics del futbol sala", abonaments específics per a cadascuna de les seccions.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Ara fa un any el programa electoral de Sandro Rosell parlava així de les seccions del club: "La voluntat de potenciar al màxim la vocació poliesportiva del nostre club és una ferma convicció dintre de la nostra candidatura. Creiem fermament que aquesta potenciació passa per una socialització de les seccions, per fomentar tant la millora de les seccions professionals com la de les no professionals, per l'aplicació de plans específics i per dotar a les seccions professionals d'una entitat pròpia que potenciï la seva autonomia i autogestió".

stats