Barça
Esports Barça 25/09/2011

Guardiola defensa Joan Laporta i la seva Junta Directiva

Pep Guardiola ha comentat en roda de premsa que la situació actual contra Laporta li genera "tristesa" i espera que es resolgui de la millor manera possible cap a l'expresident

Ara
1 min

BarcelonaPep Guardiola també ha volgut comentar un tema d'actualitat. El conflicte entre l'actual Junta Directiva encapçalada per Sandro Rosell i l'anterior que presidia Joan Laporta. El tècnic de Santpedor ha defensat Joan Laporta i els seus directius i espera que el procés judicial contra ells acabi bé i no se'ls condemni. “Al president Núñez li pertoquen moltes coses d'aquests èxits i al senyor Laporta també”, ha explicat Guardiola. El preparador blaugrana reconeix que aquesta situació li produeix “tristesa” i que no Laporta i els seus no es “mereixen patir tant perquè van fer molt per aquesta institució”, ha declarat.

I és que Guardiola ha reconegut que té "molt d'afecte a l'anterior Junta perquè el van escollir com a entrenador" i també perquè van agafar el Club en una situació precària i el va deixar entre els millors del món. Per acabar, ha dit que totes les Juntes Directives "fan coses bones i dolentes, igual que els entrenadors, i que espera "que acabi de la millor manera" el procés judicial.

stats