UN ANY SENSE LAPORTA AL CLUB
Esports Barça 01/07/2011

Laporta, en una carta als barcelonistes a l'ARA: "En el fons, Rosell està agraït amb els que li hem deixat el millor Barça de la història"

El dia que fa un any que va deixar la presidència del Barça, publica en aquest diari les seves reflexions sobre el club, amb referències als comptes que té pendents amb Rosell i la seva junta

Redacció
1 min
Joan Laporta

Barcelona"Penso que ara és el moment de ser feliços, és el moment d'assaborir tots els èxits d'aquests darrers dotze mesos i dels darrers anys. És el moment de ser agraïts amb els que s'ho mereixen. Fins i tot penso que en el fons el president i els directius d'ara estan agraïts amb els que hem deixat en herència el millor Barça de la història". Ho diu Joan Laporta en la carta oberta als barcelonistes que avui publica a l'ARA.

El dia que fa un any que va deixar la presidència del club, l'actual diputat difon les seves reflexions, de to aparentment conciliador però deixant entreveure els retrets que fa a Sandro Rosell i la seva junta. Ironia amb els directius després de paraules molt càlides adreçades als jugadors i als treballadors del club.

Podeu llegir la carta a l'ARA PREMIUM.

stats