Esports Barça 12/04/2011

'Marca' converteix un lapsus de Guardiola en tema de portada

El diari esportiu destaca les declaracions del tècnic blaugrana, que va dir per error que si guanyaven el Xakhtar ja estaven a la final de la Champions. “S'oblida del Madrid”, critica el rotatiu

2 min
El lapsus de Guardiola, a la portada de 'Marca'

El diari Marca segueix escalfant els clàssics que han de venir i aquest dimarts ha convertit en tema principal de la portada un lapsus de Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Xakhtar. El tècnic del Barça va dir per error que si aconsegueixen la classificació davant els ucraïnesos ja estaven a la final de la competició. Tot era, però, un error. Quan el van corregir, Guardiola va excusar-se i va admetre que es tractava d'un lapsus.

Tot i les disculpes de Guardiola, Marca ha elevat l'error a categoria de notícia i comenta entre nombrosos signes d'admiració que l'entrenador del Barça “s'oblida del Madrid” i “ja es veu a la final de Wembley”. El diari destaca que Guardiola va cometre el mateix lapsus “dues vegades” i que després que l'advertissin de la seva “ficada de pota” va intentar arreglar-ho però “es va posar tan nerviós que va començar a contestar en anglès”. El cert és que el periodista que va advertir el tècnic blaugrana del seu error, li ho va comentar en anglès.

Marca aprofita aquest lapsus de Guardiola per recordar en la primera plana diverses declaracions de persones del club que enquadra com a “carrusel de chorreos”. Entre elles, hi ha l'aposta de Rosell, les paraules de Victor Valdés al programa Buenafuente, la campanya d'Assistència Sanitària i la darrera intervenció de l'expresident Joan Gaspart.

stats